Vi har fået en ny stærk økonomiprofil på holdet

I vores alsidige team, der byder på flere fagområder, har vi igen tilføjet en ny medarbejder til holdet. Linda Møllegaard har nu arbejdet som økonomimedarbejder hos os i en måned. Hun kommer fra Skanderborg og har studeret på handelsskolen i Aarhus. Hendes erhvervsmæssige erfaring er bred, og hun har arbejdet i både Aarhus, Herning og Viborg. Da Linda og hendes mand mødte hinanden, boede Linda i Aarhus, men da en jobmulighed senere opstod i Viborg, rykkede de to sammen til Viborg.

Med to voksne børn over 20 år har Linda gennem flere år været fast engageret i foreningslivet. Hendes søn har været ambitiøs svømmer, mens hendes datter har spillet både fodbold og dyrket rytmegymnastik. Disse aktiviteter har givet Linda god erfaring indenfor bestyrelsesarbejde og frivilligt engagement. Hendes dedikation til både familie og karriere afspejler hendes alsidighed og evne til at balancere mange forskellige roller.

Vi har fået en ny stærk økonomiprofil på holdet

Linda er kommet ind i teamet med en alsidig og omfattende erfaring, der spænder fra indkøb og salg til økonomi. I sin karriere har hun håndteret indkøbs- og samarbejdsaftaler med selskaber indenfor møbelindustrien, franchiserestauranter, fødevaresektoren og auto/industrilakering.

Med en solid baggrund i økonomi og dyb forståelse af både indkøb og salg, bringer hun en værdifuld helhedsforståelse til vores team som nu består af 16 dedikerede medarbejdere. Linda arbejder dedikeret, målrettet og struktureret, og er med til at sikre, vi altid er på forkant på vores kunders vegne.

Jeg er vild med mit whiteboard. Det gør mig i stand til at strukturere mine opgaver.


Linda elsker at anvende whiteboard, fordi hun synes det giver hende et overblik og er effektivt til brainstorming. Med sin brede erfaring, forretningsmæssige forståelse og en struktureret tilgang til sine opgaver, er Linda allerede en værdifuld tilføjelse til vores team. Hun har allerede i fuld gang med at løse opgaver for flere af vores foreningskunder, og glæder sig allerede til at tage imod flere kunder.

Har du lyst til at lære os bedre at kende kan du tilmelde vores nyhedsbrev, følge vores nyheder eller se mere om os her.


Relaterede indlæg

Bestyrelsens økonomiske ansvar

Der er ofte tvivl om, hvad bestyrelsens egentligt kan drages til ansvar for – mange tror desværre, at når man sidder i bestyrelsen i en forening, kan man ikke retsforfølges eller dømmes til at hæfte personligt for fejlagtige, økonomiske dispositioner.

Michaels forrygende start

I hjertet af vores team har vi den nyligt ansatte Michael, hvis bemærkelsesværdige baggrund fra soldat til skolelærer, og derefter til en webansvarlig i en sportsbutik, inden han fandt sin plads hos os i Dit Sekretariat.

Den nye bogføringslov

Der er meget snak om den nye bogføringslov og dens krav til digitalisering, dokumentation og opbevaring af bilag. Men gælder den overhovedet for foreninger?

En alsidig og erfaren projektkoordinator

Pernille Andersen, som blev en del af vores team i oktober 2023, er i den grad vokset godt ind i rollen som medlems- og eventkoordinator. Som medlems- og eventkoordinator er Pernille med til at sørge for, at medlemmer og eventdeltagere i fysiske og digitale arrangementer får en god oplevelse.

Martin brænder for systematisering

I løbet af de sidste 8 år har Martin Rasmussen været en værdifuld ressource i vores team. Med stor og voksende interesse og flair for IT startede hans rejse hos os i en tid, hvor vi blot var seks medarbejdere.

Regnskabskonsulenten med juridisk specialisering

Lena Ivanyukha har en Kandidatuddannelse i regnskab og revision samt en bachelorgrad i jura. Hendes brede uddannelsesmæssige baggrund giver hende en unik indsigt i, hvordan økonomiske og juridiske aspekter går hånd i hånd med det daglige arbejde.

Økonomi forenes med sportslig passion og foreningsliv

Mads Østergaard er født og opvokset i Viborg, og lige netop tilbagevendt efter endt uddannelse til sin hjemby med kæreste og barn. Hans passion for sport begyndte rigtig tidligt, da han allerede som 3-4-årig startede med at spille fodbold.