Vi har fået en Børsen Gazelle

En tidlig morgen modtog vi et helt fantastisk anerkendende brev - i hvert fald et vi ikke tidligere har modtaget hos Dit Sekretariat. Afsenderen var Børsen, hvor Dit Sekretariat har fået en Børsen Gazelle.

Karin Rye Riddermann har i mange år arbejdet for at drive udvikling i foreninger i samarbejde med ildsjæle. Dette har resulteret i, at 2021 blev et rigtig godt år med både nye spændende kunder og nye medarbejdere på kontoret.

Det er en stor anerkendelse at modtage en Gazelle for et arbejde, man gør, fordi man brænder for det, siger Karin Rye Riddermann og fortsætter: Vi gør det, vi er dygtige til, samtidig med at vi giver foreningernes medlemmer plads til at fokusere på det, de selv brænder mest for.

Gazellevirksomheden, Dit Sekretariat", har eksisteret i næsten 20 år. At blive udvalgt som Gazelle betyder blandt andet, at vi har opnået en positiv vækst over en periode på fire år. I dag tilbyder Dit Sekretariat en lang række ydelser inden for administration, kommunikation, kurser, arrangementer og økonomi, specielt målrettet foreninger.

Det vigtigste for os er at skabe troværdige samarbejder med vores kunder - for når de har tillid til os, kan vi sammen opnå gode resultater.

Vi har fået en Børsen Gazelle