Økonomi forenes med sportslig passion og foreningsliv

Økonomi forenes med sportslig passion og foreningsliv

Mads Østergaard er født og opvokset i Viborg, og lige netop tilbagevendt efter endt uddannelse til sin hjemby med kæreste og barn. Hans passion for sport begyndte rigtig tidligt, da han allerede som 3-4-årig startede med at spille fodbold. Den passion fortsatte, og da han skulle tage et valg om uddannelse valgte han idrætslinjen på gymnasiet, og så har han altid taget aktiv del i foreningslivet.

- Jeg har altid været god til tal og hovedregning, så det lå til højrebenet at gå vejen med økonomi, fortæller Mads, om hvorfor han valgte sin studieretning.

Mads har altid haft en naturlig flair for tal og været hurtig til hovedregning, hvilket gjorde økonomi til et oplagt valg. Efter at have læst finansøkonomi og senere en Bachelor i Sports Management, hvor økonomi også spillede en central rolle, har han formået at kombinere sin interesse for økonomi med sin passion for sports- og foreningslivet.

Mads har en særlig interesse for, hvordan regnskaber hænger sammen, både på makro- og mikroniveau.

- Det er en fed fornemmelse, når man har færdiggjort et regnskab, og alt bare stemmer – det motiverer mig virkelig.

Når Mads har fri finder han stor glæde i at dyrke sin yndlingssport, fodbold, eller se en god fodboldkamp. Han går i hvert fald ikke glip af en kamp som det lokale hold, VFF spiller. Mads interesserer sig så meget for fodbold, at han for nyligt er startet med trænergerningen i VFF, selvfølgelig.

Når det ikke handler om fodbold, lægger han lidt tid i sportsgrenen, padel, som han stiftede bekendtskab til under tur Spanien. Da padel senere kom til Danmark, genfandt han hurtigt sin interesse og spiller nu regelmæssigt.

Mads’ passion for foreningslivet, sport og økonomi har fundet sin rette plads, efter han blev en del af Dit Sekretariat for et år siden.


Relaterede indlæg

Dit Sekretariat ansætter erfaren foreningskonsulent

Kirstine Bach Storgaard er per 1. september startet som koordinator og foreningskonsulent i Dit Sekretariat.

Vi har fået en ny stærk økonomiprofil på holdet

I vores alsidige team, der byder på flere fagområder, har vi igen tilføjet en ny medarbejder til holdet. Linda Møllegaard har nu arbejdet som økonomimedarbejder hos os i en måned.