Systematisering og effektivisering af processer og IT-integrationer for foreninger

I løbet af de sidste 8 år har Martin Rasmussen været en værdifuld ressource i vores team. Med stor og voksende interesse og flair for IT startede hans rejse hos os i en tid, hvor vi blot var seks medarbejdere.

Martin har derfor været med på en ret stor del af vores vækstrejse. For ham har det bl.a. betydet at han har startet med at pakke kursusmaterialer og administrere medlemshenvendelser til at spille en helt central rolle i udviklingen af vores lager- og webshopadministration.

Der er kommet flere og flere projekter og opgaver ind. Det gør at man altid har muligheden for at anvende og udvikle på sine faglige kompetencer. Med tiden får man også chancen for at bidrage med nye områder og vokse med de opgaver og projekter der kommer til.

Systematisering og effektivisering af processer og IT-integrationer for foreninger

Brænder for IT, systemer og processer

Martins IT-evner har gjort ham til en af nøglemedarbejderne, der har været med til integration af nye systemer, opsætning for nye medarbejdere og vedligeholdelse af disse systemer.  Martins arbejde med integration af nye systemer medvirker til at både vi i Dit Sekretariat og foreningskundernes medlemmer har adgang til brugervenlige systemer. Og da dette også ligger indenfor en af hans helt store interesser, er det en opgave, han godt kan lide ved sin rolle som en del af Dit Sekretariat.

Martin er særlig stolt af sit arbejde med systematisering og effektivisering af processer. Senest har han arbejdet med integration af et nyt timeregistreringsværktøj, hvor han har lagt en stor indsats i at finde den helt rigtige løsning for os, som også vil gavne vores foreningskunder. En af de værdier, vi arbejder med, er tid og data over den tid der er brugt, som skal kunne dokumenteres.

Jeg kan virkelig godt lide at se, hvordan de systemer, jeg hjælper med at implementere, skaber værdi for både os og vores foreningskunder, fortæller Martin, der også gør opmærksom på at dette projekt er et godt eksempel på, hvad han trives med, mens det samtidig har en betydelig indvirkning ude hos foreningerne.

Tæt samarbejde skaber løsninger

I hans daglige arbejde værdsætter Martin friheden til at finde gode løsninger til sine arbejdsopgaver, så de gavner vores foreningskunder.

Det, jeg virkelig værdsætter, er hvor hurtigt vi kan gå fra udfordring til handling, fordi vi netop arbejder så tæt sammen på tværs af vores små teams. Det giver mig mulighed for hurtigt at støtte et medlem eller en forening i deres videre arbejde, uanset om det drejer sig om afhjælpning af fejlfinding i IT-systemer, hjælp med tilmelding til events og kurser, eller login på medlemssystemer.

Det betyder rigtig meget for ham, at udfordringer hurtigt kan løses, især når de kan håndteres i tæt samarbejde med kollegaer, hvor det samtidigt skaber grobund for en god service og medlemstilfredshed.

Tæt samarbejde skaber løsninger

Martins passion stopper ikke ved arbejdsdagens afslutning. Når Martin ikke er på arbejde, bruger han sin fritid på IT-relaterede aktiviteter, som at udforske Excel, spille brætspil og computerspil og dyrke sport, herunder håndbold og padel. At være aktiv i foreningsliv, sport og holdaktiviteter er tæt forbundet med arbejdet med foreninger og bestyrelsesopgaver.


Relaterede indlæg

Michaels forrygende start

I hjertet af vores team har vi den nyligt ansatte Michael, hvis bemærkelsesværdige baggrund fra soldat til skolelærer, og derefter til en webansvarlig i en sportsbutik, inden han fandt sin plads hos os i Dit Sekretariat.

Vi har fået en ny stærk økonomiprofil på holdet

I vores alsidige team, der byder på flere fagområder, har vi igen tilføjet en ny medarbejder til holdet. Linda Møllegaard har nu arbejdet som økonomimedarbejder hos os i en måned.

Mød den strukturerede og kreative Heidi

Heidi Hellerup har en omfattende erfaring fra mange forskellige brancher, hvilket gør hende til en indsigtsfuld ressource i vores tværfaglige teams.

Med en baggrund indenfor eventhåndtering og koordinering har hun en naturlig evne til at bevare overblikket og sikre, at alle detaljer falder på plads.