Mød den strukturerede og kreative Heidi

Heidi Hellerup har en omfattende erfaring fra mange forskellige brancher, hvilket gør hende til en indsigtsfuld ressource i vores tværfaglige teams.

Med en baggrund indenfor eventhåndtering og koordinering har hun en naturlig evne til at bevare overblikket og sikre, at alle detaljer falder på plads. Hun trives især med struktur og planlægning, og hendes erfaring med kundekontakt og relationsskabelse medvirker til at skabe en god dialog og samarbejde med både foreninger og deres medlemmer.

- Jeg elsker at have mange bolde i luften, og det er her, min erfaring virkelig kommer til sin ret. Jeg trives med at skabe struktur og overblik, for at sikre at alle detaljer falder på plads, fortæller Heidi med et stort smil, som du også tydeligt kan høre over telefonen, når hun beskriver, hvordan hun altid er opmærksom på detaljer og sætter stor pris på et godt arbejdsmiljø og en stærk kultur.

Heidi fremhæver den brede kontaktflade, hun opnår gennem sine mange opgaver, som en særlig kilde af stolthed.

- Det bedste ved mit arbejde er den store kontaktflade og de mange forskellige projekter, jeg er involveret i. det giver mig god energi at tale med foreningerne og medlemmerne, fordi det er med til at skabe en god dialog og forståelse.

Hun værdsætter især fleksibiliteten og det stærke samspil i de teams, hun er en del af, hvor fagligheder på tværs af brancher og foreninger forenes for at opnå de bedste resultater. Fleksibiliteten og det stærke samspil i vores teams er noget, der er med til at motivere hende når vi sammen skal skabe et godt udgangspunkt for foreningerne. Denne indsats er med til at gøre en forskel i deres daglige arbejde og fremtidige vækst. Dette samspil er en central del af vores kultur, og den bidrager hun til ved at skabe en åben og støttende atmosfære hvor alle kan trives.

Alsidigheden i administrationen

Heidis arbejdsdag er i høj grad præget af alsidighed. Fra at tage sig af et telefonopkald og medlemssupport til at planlægge kurser og være omstillingsparat, når nye udfordringer opstår. Hun værdsætter denne variation, og ser det som en del af det spændende ved jobbet, fordi man hele tiden lærer noget nyt. Den største udfordring for hende er at jonglere de mange opgaver samtidig, men det er også her, hendes styrker virkelig kommer til sin ret, fordi det kan hun godt lide at navigere i.

Fra struktur og administration og medlemskontakt til kreativitet

Når Heidi har fri dedikerer hun sin tid til sin passion for sang og musik, eller nyder sin have. Hun synger i et rytmisk kor og er aktiv i foreningslivet, hvor hun både deltager i workshops og festivaler samt sidder i bestyrelsen for en korforening. Hendes engagement i musikken er en kilde til glæde og nye bekendtskaber, som hun værdsætter højt. Hendes engagement i korforeningen giver hende også en personlig erfaring med foreningsliv og bestyrelsesarbejde, fordi hun sidder i bestyrelsen af foreningen hvor hun synger i koret.

- Musik og sang er en stor del af mit liv, og det giver mig energi at engagere mig i foreningslivet. At kunne bidrage til korforeningens arbejde og samtidigt nyde fællesskabet i musikken er noget, jeg virkelig værdsætter højt.

Desuden elsker hun at bage brød og boller, og laver samtlige kreative udskejelser indenfor bagværk til både gavn for kollegaer, venner og sine nærmeste. I sæsonen høster hun bær fra haven til at lave hjemmelavet marmelade.

- At bage og være kreativ i køkkenet er en måde, hvorpå jeg slapper af. jeg elsker at eksperimentere med opskrifter og bruge havens bær og frugter til at lave f.eks. hjemmelavet marmelade – det er en stor glæde for mig.

Hun er også en passioneret strikker, og hendes strukturerede tilgang betyder, at hun altid færdiggør et projekt, før hun begynder på det næste, for at undgå ufærdige projekter. Denne grundighed og sans for detaljer afspejles også i hendes arbejdsliv, hvor Heidis daglige opgaver omfatter både event- og kursuskoordinering, håndtering af medlemshenvendelser via mail og telefon, samt diverse faktureringsopgaver. Hendes evne til at holde styr på mange forskellige opgaver og sikre, at alt bliver afsluttet ordentligt, gør hendes arbejdsdag både alsidig og dynamisk.


Relaterede indlæg

Michaels forrygende start

I hjertet af vores team har vi den nyligt ansatte Michael, hvis bemærkelsesværdige baggrund fra soldat til skolelærer, og derefter til en webansvarlig i en sportsbutik, inden han fandt sin plads hos os i Dit Sekretariat.

En alsidig og erfaren projektkoordinator

Pernille Andersen, som blev en del af vores team i oktober 2023, er i den grad vokset godt ind i rollen som medlems- og eventkoordinator. Som medlems- og eventkoordinator er Pernille med til at sørge for, at medlemmer og eventdeltagere i fysiske og digitale arrangementer får en god oplevelse.

Martin brænder for systematisering

I løbet af de sidste 8 år har Martin Rasmussen været en værdifuld ressource i vores team. Med stor og voksende interesse og flair for IT startede hans rejse hos os i en tid, hvor vi blot var seks medarbejdere.