Mød Bettina som har været med os i over 10 år

Bettina Lykke Mikkelsen havde sidste år (2023) 10-års jubilæum hos Dit Sekretariat. Men Bettina har faktisk over to årtiers erfaring med forenings- og bestyrelsesarbejde.

Blev en del af bestyrelsen som 13-årig

Bettina har altid haft en naturlig interesse i natur og foreningsliv, men den måde hun banede vejen hertil, var både tilfældig og helt naturlig. Da hun som 13-årige kom i dialog med en pædagog, som var i gang med at stifte en ny lokalforening, blev hun tilbudt en plads i bestyrelsen. Siden har hun været aktiv i den bestyrelse, hvor hun også har været formand i mange år. Bettina er særligt stolt af den viden, hun gradvist har opbygget igennem årene inden for bestyrelsesarbejde og foreninger.

Sådan blev hun en del af Dit Sekretariat

Bettina har altid været dybt engageret i foreningslivet. Professionelt startede hendes karriere som smørrebrødsjomfru, men hendes interesse for tal og erfaring fra bestyrelsesarbejdet førte hende naturligt ind regnskab. I 2003 blev hun ansat i Natur og Ungdom, hvor hun fik mulighed fro at kombinere sin passion for både natur, foreningsliv, administration og regnskab. Hendes indsigt i bestyrelsesarbejde gav hende en unik forståelse for, hvordan foreninger arbejder, hvilket har været en uvurderlig erfaring i hendes nuværende arbejde.

Hendes erfaring med regnskab blev hurtigt central for hendes karriere, og hun har nu rigtig meget erfaring med de økonomiske aspekter der er vigtige indenfor bestyrelses- og foreningsarbejde. Noget af det bedste hun ved, er at servicere kunder ved at rydde op i deres systemer og regnskaber samt introducere dem for løsninger, som passer præcist til deres behov, hvad enten det er systemer, vi har mange års erfaring med, eller nye systemer, der bedst imødekommer deres krav.

Sådan blev hun en del af Dit Sekretariat

Da ingen forening er ens, sikrer den skræddersyede løsning, som tilpasses hver enkelt forenings behov, den mest effektive drift. Hun finder stor tilfredsstillelse i at hjælpe kunderne med en grundig gennemgang af deres regnskaber og mærker stor glæde, når hendes arbejde gør en positiv forskel for dem. Det motiverer hende at se den glæde, kunderne får ud af den hjælp og støtte, hun leverer, fordi det bidrager til professionalisering af foreningen.

- Det er noget helt særligt at kunne mærke den glæde der er ude hos foreningskunderne, når man har været med til at gøre en forskel hos dem.

Hendes erfaring gør hende i stand til at tilpasse løsningerne til hver enkelt kunde, uanset branche eller størrelse, og hendes engagement sikrer, at alt bliver forklaret på et niveau, som alle kan forstå. Hendes rolle i teamet er at sikre, at alle administrative processer kører glat, og hun sætter stor pris på den fleksibilitet og tillid, der præger virksomhedens kultur. Bettina trives i et arbejde, hvor ingen dage er ens, og gør sit bedste for at være med til at levere skræddersyede løsninger og samtidig sikre, at processerne er så effektive som muligt.

En af Bettinas største bedrifter har været at hjælpe foreninger med at spare penge gennem grundig gennemgang af deres regnskaber. Hendes arbejde med at tilpasse systemer og processer til kundernes behov har skabt varige, positive ændringer for mange af dem.

Fritiden har også et foreningspræg

I sin fritid er Bettina kasserer i den lokale gymnastikforening, hvor hun også hjælper med økonomien. Hendes passion for detaljer skinner igennem i hendes arbejde med forenings økonomi, især når hun fokuserer på råder som underskud og overskud. Udover sit arbejde med økonomi nyder hun at slappe af med kreative hobbyer som syning, hækling eller andre kreative gøremål, som hun også deler interessen med i sin familie. Desuden har hun en ret stor have, hvor hun nyder at dyrke egne grøntsager og frugter, som hun også bruger tid på at integrere i sine daglige måltider.

Bettina er en alsidig og engageret medarbejder, der bringer en dybdegående viden og erfaring til vores team.

Fritiden har også et foreningspræg

Relaterede indlæg

Bestyrelsens økonomiske ansvar

Der er ofte tvivl om, hvad bestyrelsens egentligt kan drages til ansvar for – mange tror desværre, at når man sidder i bestyrelsen i en forening, kan man ikke retsforfølges eller dømmes til at hæfte personligt for fejlagtige, økonomiske dispositioner.

Dit Sekretariat ansætter erfaren foreningskonsulent

Kirstine Bach Storgaard er per 1. september startet som koordinator og foreningskonsulent i Dit Sekretariat.

Den nye bogføringslov

Der er meget snak om den nye bogføringslov og dens krav til digitalisering, dokumentation og opbevaring af bilag. Men gælder den overhovedet for foreninger?