Mød Bettina som har været med os i over 10 år

Bettina Lykke Mikkelsen havde sidste år (2023) 10-års jubilæum hos Dit Sekretariat. Men Bettina har faktisk over to årtiers erfaring med forenings- og bestyrelsesarbejde.

Mød den strukturerede og kreative Heidi

Heidi Hellerup har en omfattende erfaring fra mange forskellige brancher, hvilket gør hende til en indsigtsfuld ressource i vores tværfaglige teams.

Med en baggrund indenfor eventhåndtering og koordinering har hun en naturlig evne til at bevare overblikket og sikre, at alle detaljer falder på plads.

Martin brænder for systematisering

I løbet af de sidste 8 år har Martin Rasmussen været en værdifuld ressource i vores team. Med stor og voksende interesse og flair for IT startede hans rejse hos os i en tid, hvor vi blot var seks medarbejdere.

FORENINGEN FORTÆLLER - IFFD

Dit Sekretariat har igennem mange år samarbejdet med interesseorganisationen IFFD (Idræts- og Fritidsfaciliteter i Danmark) om en lang række forskellige sekretariatsydelser.

IFFD er en landsdækkende interesseorganisation, som arbejder politisk med drift og udvikling af idrættens rum og rammer...

En alsidig og erfaren projektkoordinator

Pernille Andersen, som blev en del af vores team i oktober 2023, er i den grad vokset godt ind i rollen som medlems- og eventkoordinator. Som medlems- og eventkoordinator er Pernille med til at sørge for, at medlemmer og eventdeltagere i fysiske og digitale arrangementer får en god oplevelse.

Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)